Polityka Prywatności i Plików Cookies

  1. Polityka prywatności i plików cookies określa zasady zbierania i przetwarzania danych osobowych na stronie, na której aktualnie się znajdujesz, czyli: https://www.landpage.co/310cc13f-bbe7-4051-9f7a-5ac6484a9bf8?fbclid=IwAR0nJST3UjTfuYa10Yms498ld_tOGi47eyRpQo1YhS2h0BElVtYxJMf2LRI

– zwanej dalej Serwisem.

  1. Administratorem Twoich danych osobowych, czyli podmiotem decydującym o celach i sposobach przetwarzania, jest : NEWSME.PL MAGDALENA GARBACZ-KAJDA, SYTA 104/5, 02-987 WARSZAWA NIP: 7271988985

- zwana dalej Administratorem.

  1. W sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych możesz skontaktować się z nami również mailowo pod adresem: REDAKCJA@NEWSME.PL.

  2. W ramach naszego Serwisu stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w urządzeniu końcowym korzystającego z Serwisu. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

5. Jeżeli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności i Plików Cookies, proszę zaprzestać korzystania z Serwisu i produktów które oferuje.

  1. Dane osobowe umieszczane w bazie Serwisu przez Usługobiorców, są zbierane, przechowywane, przetwarzane i zabezpieczane przez Administratora zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności w zgodzie z ustawą o ochronie danych osobowych i rozporządzeniem RODO (Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (Ue) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. W sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/we)

  2. Podanie jakichkolwiek danych osobowych ma charakter dobrowolny, lecz jest konieczne do prawidłowego wykonywania usług przez Administratora. Klient w każdym czasie ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.

Pozyskanie danych i cel ich przetwarzania

8. Administrator oferuje kompleksowe rozwiązania w zakresie ochrony danych osobowych i bezpieczeństwa informacji. Realizując swoje funkcje biznesowe, przetwarzamy dane osobowe w następujących celach:






Wyróżnione posty
Ostatnie posty
Archiwum
Wyszukaj wg tagów
Chodź do nas
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Ikona społeczna